Medicortex sijoittajasivusto

Sijoittajasivusto ja pop-up Medicortexin listautumisantia varten

Toteutimme vanhalle asiakkaallemme Medicortex Finlandille nopeana projektina kahden sivun sijoittajasivuston, joka on suunnattu yksinomaan yrityksen First North -listautumisantia varten. Sivuston osana toteutimme pop-up-lomakkeen, joka pitää täyttää ennen kuin sivustolle pääsee.

Medicortex Finland Oyj on aivovammadiagnostiikan kehittämiseen erikoistuva suomalainen bioteknologiayritys. Yhtiö kehittää diagnostista testiä tapaturmaisen aivovamman havaitsemiseen ja lääkemolekyylejä sen hoitamiseen.

Asiakkaamme Medicortex tarvitsi erillisen laskeutumissivuston, joka olisi nimenomaisesti vain yhtiön First North -listautumisannista tiedottamista varten. Tarvittiin sivusto, jonka sisällöt voidaan näyttää vain sellaisten maiden asukkaille, joille se sääntelyn mukaan on luvallista.

Loimme tätä sijoittajaviestintää varten pienen sivuston, joka käsittää yhden suomenkielisen sivun ja yhden englanninkielisen sivun.

Sivuston ulkoasun ylä- ja alatunnisteineen suunnittelimme ja toteutimme yhdenmukaiseksi Medicortexin pääsivuston kanssa. Medicortex toimitti meille tekstisisällöt, jotka asettelimme sivuille helposti luettavaksi ja silmäiltäväksi.

Verkkosivuille pääsyä varten toteutimme pop-up-lomakkeen, jolla varmistetaan, että sivustolle pääsevät vain niiden maiden asukkaat, joille se sääntelyn mukaan on luvallista.

Kävijälle tiedotetaan sisältöjen näkyvyyden ehdoista ja häntä pyydetään ilmoittamaan asuinmaansa. Jotta kävijä pääsee sivustolle, hänen tulee hyväksyä ohjeet ja rajoitukset sekä sitoutuminen niihin.

Harkitsetko verkkosivujen uudistamista tai kehittämistä?