Kotisivut viikossa Lakiasiaintoimiso Joni Rasa Oy - Verkkovaraani

Nopea kotisivuprojekti – Lakiasiaintoimisto Joni Rasa Oy

Toteutimme Lakiasiaintoimisto Joni Rasa Oy:lle omat kotisivut nopeana projektina. WordPress-sivut olivat julkaistuna viikon sisään projektin aloituksesta.

Onko verkkosivujen perustaminen tai uudistaminen ajankohtaista?

Lakiasiaintoimisto Joni Rasa Oy on helsinkiläinen pienyritys, joka tarjoaa ratkaisukeskeisiä juridiikan palveluita ja palvelee asiakkaitaan erityisesti rikosasioissa.

Yritys tarvitsi ensimmäiset omat kotisivunsa, jotka toimisivat luottamusta herättävänä käyntikorttina, jakaisivat kohderyhmille tietoa yrityksestä sekä kannustaisivat yhteydenottoon.

Lakiasiaintoimisto valitsi Verkkovaraanin kotisivujensa toteuttajaksi, sillä pystyimme tarjoamaan tyylikkäät, responsiiviset ja teknisesti hakukoneoptimoidut sivut varsin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkosivut pystyyn ennätysnopeasti

Useimmiten verkkosivujen perustaminen tai uudistaminen on muutaman tai useamman kuukauden projekti, johon sisältyy niin rakenteen määrittely, ulkoasun suunnittelu, sisältöjen tuotanto, käyttökoulutus kuin mahdollisten erityistoiminnallisuuksien koodaaminen ja saavutettavuuden varmistaminen.

Kuitenkin, jos kyseessä on pieni sivusto, joka ei vaadi yksilöllisiä elementtejä tai toiminnallisuuksia, on sivut mahdollista saada toteutettua jopa muutamassa päivässä. Sivuston nopea julkaisu edellyttää myös, että niin rakenne, ulkoasu kuin sisällöt ovat selvillä mahdollisimman pian. Näin oli myös Lakiasiaintoimisto Joni Rasan kanssa, jossa sisällöt ja tarkat ulkoasutoiveet olivat selvillä jo aloituspalaverin jälkeen.

Helppokäyttöiset WordPress-sivut

Toteutamme verkkosivut WordPress-alustalla, joka on maailman suosituin verkkosivualusta.

WordPressin etuja ovat muun muassa:

  • helppo sisällöntuotanto ja käyttäjäkokemus
  • räätälöitävyys kaikkiin eri käyttötarkoituksiin
  • teknisesti ja toiminnallisesti ajassa elävä
  • saumattomasti yhdistettävissä lukuisiin eri palveluihin

Ennen sivuston julkaisua pidämme aina käyttökoulutuksen asiakkaalle, jonka myötä hän pystyy itse päivittämään sivujen sisältöjä. Toteutuksemme sisältävät myös sivujen tuen ja ylläpidon. Asiakas voi siis julkaisun jälkeenkin kysyä tarvittaessa apua sivujen päivitykseen liittyen. Me varmistamme sivuston toimintavarmuuden ja tekniset päivitykset.

Myös pienissä ja nopeissa projekteissa huolehdimme siitä, että lopputulos on laadukas ja vastaa verkkosivuille asetettuihin tavoitteisiin.

Teillekin kotisivut viikossa tai pidempänä projektina?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustelen mielelläni veloituksetta tilanteestanne ja eri vaihtoehdoista kotisivujen toteuttamiselle tai uudistamiselle.

    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46