Verkkosivut Café Esplanad ja Café Succèss

Uudet verkkosivut ikonisille kahviloille Café Esplanad ja Café Success

Toteutimme tunnetuille helsinkiläisille kahviloille – Café Esplanadille ja Café Succèssille verkkosivut WordPress-alustalla. Café Espan verkkosivuille toteutettiin myös valmius verkkokauppaan, joka julkaistaan, kun tuotevalikoima on valmiina verkkomyyntiin.

Café Esplanad on vuonna 1993 perustettu kahvila Helsingin ytimessä Pohjoisesplanadilla. Kahvila on tunnettu etenkin suurista, herkullisista korvapuusteistaan, mukavasta miljööstään sekä muista kahvila- ja lounastuotteistaan.

Café Esplanad halusi uudistaa verkkosivunsa palvelemaan paremmin kävijöitä. Uudet sivut tarjoavat kohderyhmille paremmin tietoa kahvilasta ja sen tarjonnasta ja ovat myös ylläpitäjälle helppokäyttöiset.

Asiakkaan suunnitelma on myös avata sivuston yhteyteen verkkokauppa, jossa se voi lisätä myyntiä etenkin yritysasiakkaille. Verkkokaupalle toteutettiin jo WooCommerce-alusta ja se avataan, kun tuotevalikoima on mietitty ja syötetty valmiiksi.

Perinteikkään perheyrityksen ensimmäinen kahvila Café Succes on tarjonnut herkullista kahvia ja leipomotuotteita jo vuodesta 1957.

Tälle Korkeavuorenkadulla sijaitsevalla kahvilalle toteutimme sivut omalle domainilleen samalla ulkoasulla kuin Café Esplanadin sivut. Café Succèssin sivut toimivat toistaiseksi lähinnä käyntikorttimaisesti, eli niiltä löytyy kahvilan yhteystiedot sekä mahdollisuus yhteydenottoon.