Logo, liikemerkki ja yritysilme Inasis Oy:lle

Suunnittelimme yritysilmeen Inasis Oy:lle

Suunnittelimme ja toteutimme Inasis Oy:lle logon, liikemerkin, yritysilmeen, asiakirjapohjat ja yksinkertaisen verkkosivun.

Inasis Oy on vuonna 1990 perustettu yhtiö, joka tekee sijoitustoimintaa etenkin rakennusteollisuudessa toimiviin kohteisiin. Inasiksella ei ollut ennestään omaa yritysilmettä tai verkkosivua, joten me pääsimme luomaan ne alusta lähtien.

Suunnittelimme asiakkaan toiveen mukaisesti logon ja liikemerkin, joka on rento, leikkisä ja ei liian virallinen. Asiakas valitsi esittämistämme vaihtoehdoista mieleisimmän version logosta, liikemerkistä ja värimaailmasta. Valitun ilmeen pohjalta suunnittelimme yritykselle PowerPoint- ja Word-asiakirjapohjat sekä määrittelimme typografian. Lisäksi toteutimme nopealla koodaustyöllä asiakkaan toiveen mukaisen, yksinkertaisen verkkosivun.

Onko yritysilmeen tai verkkosivujen uudistaminen ajankohtaista?