Verkkovaraani toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022

Verkkovaraani kiittää asiakkaitaan ja kumppaneitaan vuodesta 2021.

Poikkeusolot ovat jatkuneet vielä koko tämän vuoden, mutta yhteistyö uusien ja nykyisten asiakkaiden kanssa on siitä huolimatta ollut palkitsevaa ja toiminut moitteettomasti. Niin me Verkkovaraanilla kuin asiakkaamme olemme löytäneet uusia toteutustapoja ja joustavuutta päivittäiseen toimintaamme. Kiitos siis luottamuksesta ja rauhallista joulun aikaa.

Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet lukuisia projektikokonaisuuksia mm. saavutettavuuden, verkkosivujen ja digimarkkinoinnin ympärillä kaupallisille ja järjestoalan toimijoille. Saavutettavat verkkosivut ja saavutettavuuden auditoinnit ovatkin olleet yksi tämän vuoden pääteemoista, jonka tarve on nostanut päätään yhä enemmän asiakkaillemme ja palveluntarjontaamme.

Kiitämme kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Nähdään taas ensi vuonna 2022!

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta toivottaa,

Verkkovaraanin tiimi, Jesse, Sini, Juuso ja Piuhan IT-kouluttajat