Kotisivut yhdistykselle Kosmetiikka ja hygieniateollisuus ry - etusivu

Tyylikkäät verkkosivut yhdistykselle – Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry

Toteutimme Kosmetiikka- ja hygieniateollisuuden verkkosivut syksyllä 2021. Yhdityksen sivut toteutettiin ulkoasusta tekniseen toteutukseen asti ja lopputulokseksi saatiin tyylikkäät verkkosivut, josta löytää helposti tietoa alasta ja yhdistyksen toiminnasta. Toteutimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Kosmetiikka- ja hygieniateollisuudelle uudet verkkosivut syksyllä 2021. Lue referenssitarina sivujen toteutuksesta.

“Verkkovaraani teki kotisivujemme uudistuksen tarkasti toiveidemme mukaan. Olimme tyytyväisiä sivujen uuteen raikkaaseen ilmeeseen, näppärään kotisivualustaan ja tehokkaaseen käytön tukeen.”

Satu Vanhanen ja Eeva-Mari Karine, Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry