Etusivun näkymä Keskustanuorten uudistetulla sivustolla

Keskustanuoret viestivät aktiivisesti kohderyhmilleen uusilla verkkosivuilla

Toteutimme uudet kotisivut asiakkaallemme Suomen Keskustanuoret ry:lle.

Uudet sivut toteutettiin WordPress-järjestelmällä. Niissä kiinnitettiin huomiota saavutettavuuteen ja selkeisiin ohjauspolkuihin, ammattimaiseen ja tyylikkääseen ulkoasuun, helppoon ylläpitoon sekä kohderyhmää puhuttelevaan sisältöön.

Kohderyhmänä nuoret aikuiset ympäri Suomen

Keskustanuorten jäsenistöön kuuluu iältään 15–30-vuotiaita nuoria ja aikuisia, jotka kannattavat Keskusta-puolueen linjan mukaisia arvoja.

Sivustolle on nostettu näkyvään asemaan kohderyhmiä kiinnostavat sisällöt, kuten lähestyvät vaalit, järjestön toiminta, jäsenyys sekä järjestöön ja yhteiskunnallisiin aiheisiin liittyvät uutiset ja kirjoitukset.

Keskustanuoriin kuuluu 16 piirijärjestöä ympäri Suomen. Kullekin piirille onkin luotu oma sivunsa, josta löytyy kyseisen piirin tiedot, uutiset ja tapahtumat. Piirien sivut on helppo löytää heti kotisivujen päävalikosta.

Sosiaalinen media osana kotisivuja

Keskustanuorten jäsenistön ikäryhmällä sosiaalinen media on kiinteä osa kulttuuria. Sosiaalinen media on myös tärkeä kanava ajatustenvaihtoon ja kannanottoihin poliittisella kentällä. Yhteiskunnallisten asioiden kommentointi on suosittua etenkin Twitterissä.

Sosiaalinen media nostettiinkin näyttävästi esille Keskustanuorten kotisivuilla. Etusivulta löytyy laaja somesyöte, johon on nostettu uusimmat julkaisut niin Twitteristä kuin Instagramista. Linkit someprofiileihin seuraavat sivunäkymän alareunassa kaikilla sivuilla ja piirien sivuilla on omat syötteensä kyseisen alueen somejulkaisuihin liittyen.

Somepainiketta tai syötettä klikkaamalla kävijä ohjautuu suoraan järjestön kyseiseen someprofiiliin tai -julkaisuun.