ALT.fi etusivu - yhdistyksen kotisivut

Toimivaa jäsenviestintää extranetin ja uutiskirjeiden avulla – ALT ry

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme Autoliikenteen työnantajaliitto ry:n (ALT) verkkosivut ja extranetin.

Uusi verkkopalvelu rakennettiin WordPress-alustalla. Sivuston ilmettä raikastettiin, käyttäjäpolkuja selkeytettiin ja saavutettavuutta parannettiin.

Verkkovaraani on vastannut myös yhdistyksen kahden edellisen verkkosivukokonaisuuden uudistuksesta sekä visuaalisen ilmeen suunnittelusta.

Extranet jäsenviestintään

ALT ry on työmarkkinajärjestö, joka palvelee kuljetus- ja liikennepalvelualojen työnantajia kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

ALTin extranet on suunnattu yhdistyksen jäsenille, joita ovat noin 700 autoliikennealalla toimivaa yritystä ja niiden yhteensä noin 24 500 työntekijää. Extranet tarjoaa jäsenille kattavasti tietoa muun muassa kuljetusalaan liittyvistä lakiasioista.

Julkista sivua kohdennetumpaa tietoa

ALTin julkiset verkkosivut sisältävät jo itsessään kiitettävän määrän tietoa yhdistyksen organisaatiosta, ajankohtaisista uutisista, palveluista sekä alalla sovellettavista työehtosopimuksista.

Extranetissä on kuitenkin mahdollista jakaa myös vain jäsenille suunnattua tietoa kuten toimintaohjeita, dokumenttipohjia sekä apua ja koulutusta työsuhdeasioihin liittyen. ALT hyödyntää extranetiä paljon, ja sieltä löytyy tietoa moninkertaisesti julkiseen verkkosivustoon verrattuna.

Jäsenviestintää uutiskirjein

Extranetin lisäksi uutiskirjeet ovat tärkeä osa sidosryhmäviestintää. ALTilla on käytössään verkkosivustollaan WordPress-lisäosa, jonka avulla yhdistys voi lähettää uutiskirjeitä suoraan kotisivujensa hallintapaneelista.

Uutiskirjeissään ALT voi nostaa esiin tärkeimpiä ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja muita jäsenyyteen ja autoliikennealaan liittyviä aiheita. Jäsenten yhteystiedot saadaan tuotua suoraan extranetin jäsentiedoista, jolloin vastaanottajalista uutiskirjeitä varten on helppo muodostaa. Jos sivustolla julkaistaan säännöllisesti jäsenistöä kiinnostavia uutisia, on myös mahdollista lähettää säännöllinen uutiskirje automaattisesti.

Apua sidosryhmäviestintään Verkkovaraanilta

Olemme toteuttaneet useita extranet-palveluita niin itsenäisenä projektina kuin laajemman verkkosivu-uudistuksen yhteydessä. Tutustu muun muassa Työttömyyskassojen Yhteisjärjestölle toteuttamaamme extranet-projektiin.

Uutiskirjepalvelujen lisäksi autamme viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa myös kaupallisille yrityksille. Kohderyhmiä palvellaan parhaiten, kun toteutetaan käyttäjäystävällisten ja saavutettavien verkkosivujen lisäksi oikeille yleisöille suunnattua viestintää. Tutustu kaikkiin digimarkkinoinnin palveluihimme.