LukSitko-lehden kansi

Toteutimme LukSitko-lehden taiton nopea.medialla

Toteutimme asiakkaallemme Erilaisten oppijoiden liitolle heidän jäsenlehtensä taiton nopea.medialla.

Nopea.media on Verkkovaraanin kehittämä palvelu, jolla julkaisemisen prosessia ja kustannuksia voidaan tehostaa ja jonka lopputuloksena saadaan niin lukijaa kuin ylläpitäjää palveleva tuotos sekä digiin että printtiin.

Kun asiakas käyttää nopea.mediaa, hän julkaisee jutut verkossa normaaliin tapaan WordPress-sivuston artikkeleina tai sivuina. Nopea.media mahdollistaa kuitenkin sen, että samoista verkkojutuista voi WordPressin tekstieditorissa taittaa painovalmiin PDF-tiedoston, jonka voi lähettää suoraan painatettavaksi tai tarpeen mukaan tulostaa itse.

Lue aiemmassa artikkelissamme siitä, miten ja miksi Eo-liitto päätyi uudistamaan toimitusprosessinsa nopea.median avulla. Nyt marraskuussa oli LukSitko-lehden vuoden 2020 printtinumeron aika, ja liitto kääntyi resurssihaasteiden vuoksi puoleemme taittoa varten. Taitoimme lehden verkossa jo olleista tai WordPressiin lisäämistämme uusista artikkeleista ja loimme myös kansilehdet suoraan tekstieditorissa nopea.median avulla. Kokonaisuudessaan taittoon meni muokkauksineen aikaa yhden henkilön noin kahden työpäivän verran.

“Taiton prosessi oli nopea, sujuva ja luotettava, ja painosta saapunut lehti näytti hyvältä. Pelkkää positiivista.”

Sarianna Reinikainen, Eo-liiton toiminnanjohtaja, LukSitko-lehden päätoimittaja

Tutustu LukSitko-lehden verkko- ja printtiversioihin