Nopea.media WordPress-lisäosa

Nopea.media nyt ladattavissa WordPress-sivuille

Verkkovaraanin kehittämä nopea.media-palvelu on nyt julkaistu WordPress-lisäosana, jonka saat käyttöön jopa maksutta! Nopea.median avulla on helppo viedä verkkosisällöt kuten blogiartikkelit tai verkkosivut PDF-tiedostoksi, jonka voi sellaisenaan lähettää painoon.

Nopea.media syntyi alun perin asiakkaamme tarpeesta tehostaa julkaisuprosessia niin, että digi- ja painojulkaisut voitaisiin tuottaa helposti samasta alustasta käsin.

Tavoite oli, että julkaisemisen hoituisi vaivattomammin, kustannuksissa säästettäisiin ja työ hoituisi muutaman henkilön toimin. Samalla lopputuloksen tuli olla edustava ja lukijaa palveleva.

Alkusysäyksestä on kulunut nyt noin kaksi vuotta ja sinä aikana olemme toteuttaneet nopea.medialla useita lehtiä, oppaita ja vuosikertomuksia sekä kehittäneet tuotetta entisestään.

Verkko- ja printtijulkaisut WordPressistä käsin

Kehitystyön tuloksena lanseerasimme lisäosan, joka on kaikkien vapaasti ladattavissa WordPress-sivuille. Nyt nopea.median käyttöönotto on entistä helpompaa.

Jos sinulla on WordPress-sivut jo käytössäsi, pääset hyödyntämään nopea.mediaa lataamalla lisäosan joko hallintapaneelin “Lisäosat”-valikon kautta tai lisäosakirjastosta.

Lisäosan aktivointia varten tarvitset API-avaimen, jonka saat tilaamalla tuotteen verkkokaupassamme. Tee tilaus myös maksuttomalle versiolle, niin API-avain saapuu sähköpostiisi.

Toteuta helposti esitteet, raportit, asiakaslehdet, oppaat

Kun lisäosa on aktivoitu sivustollasi, voit mennä mihin tahansa valitsemaasi artikkeliin tai sivuun ja generoida siitä PDF-tiedoston. Jotta verkkojuttu olisi parhaiten optimoitu printtilukemista varten, kannattaa sen sisältö viedä lisäosan mukana tulevien PDF-lohkojen sisään.

Nopea.medialla luot helposti verkkosisällöistäsi asiakas- tai jäsenlehden, esitteen, oppaan tai raportin kuten vuosikertomuksen.

Kokeile nopea.mediaa maksutta

Nopea.mediasta on saatavilla neljä eri tuotepakettia. Maksuttomalla versiolla pääset helposti testaamaan, miten palvelu toimii ja toteuttamaan verkkosisällöistä PDF-julkaisuja, joita voit tulostaa tai jaella verkossa.

Jos haluat luoda ammattimaisesti painettuja julkaisuja kuten jäsen- tai asiakaslehtiä, suosittelemme tilaamaan lisäosan maksullisen version, jolla PDF generoituu automaattisesti painovalmiina leikkuumerkkeineen ja painolaatuisine kuvineen.

Englanninkielisestä nimestään huolimatta lisäosa toimii suomeksi, jos sivustosi kieleksi on valittu suomi.

Saavutettavaa julkaisemista nopea.medialla

Nopea.median avulla pystyt julkaisemaan juttuja responsiivisella ja saavutettavalla verkkosivustolla ja painettuna printtiin optimoiduilla asetteluilla. Molemmat julkaisut hoituvat samasta alustasta käsin. Verkkojuttuihin tehdyt PDF-määritykset eivät vaikuta siihen, miltä artikkeli näyttää verkossa.

Tutustu tarkemmin nopea.median ominaisuuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä, jos kysymyksiä heräsi. Tutustu nopea.median käyttövinkkeihin, webinaareihin ja uutisiin myös Nopealehdessä sekä seuraamalla nopea.median LinkedIn-tiliä.