Verkkovaraanin kevään -20 projekteja: Website Age Checker, ALT, Keskustanuoret, Runebergin kukka

Verkkovaraanin kevään projektit julkaistu

Website Age Checker

Verkkovaraani on kehittänyt uuden palvelun, jolla voit tarkistaa minkä tahansa verkkosivun arvioidun iän.

Website Age Checker toimii verkossa. Syötä kenttään URL-osoite, niin skanneri määrittää sivun arvioidun julkaisuajankohdan ja viimeisen päivityksen ajankohdan. Palvelu on käytettävissä maksutta kolmelle haulle kerrallaan. Pro-versioilla voit tehdä rajattoman määrän hakuja ja jatkossa myös hakea listan osoitteita kerralla.

ALT

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme Autoliikenteen työnantajaliitto ry:n (ALT) kotisivut ja extranetin.

Uusissa WordPress-sivuissa raikastettiin ilmettä, selkeytettiin käyttöliittymää ja parannettiin saavutettavuutta.

Verkkovaraani on vastannut myös yhdistyksen kahden edellisen verkkosivukokonaisuuden uudistuksesta sekä visuaalisen ilmeen suunnittelusta.

Keskustanuoret

Uudistimme Suomen Keskustanuoret ry:n verkkosivut.

Uusista sivuista tehtiin tyylikkäät ja toimivat. Keskustanuorten vihreän värityksen uusi sävy tuotiin sivuille hienovaraisemmin. Uudistuksen myötä sivujen saavutettavuus on parantunut ja käyttäjäpolut selkeytyneet.

Asiakkaan toiveen mukaisesti lisättiin helposti huomattavat linkit yhdistyksen someprofiileihin. Linkit seuraavat mukana näkymästä ja sivusta toiseen.

Runebergin kukka

Päivitimme vanhan asiakkaamme Runebergin Kukan verkkokaupan uudelle alustalle.

Runebergin Kukan verkkokauppa vietiin WordPressin WooCommerce-alustalle, joka on ylläpitäjälle helppo käyttää ja päivittää.

Tuotevalikoima löytyy helposti etusivulta. Käyttäjä voi selailla tuotteita kukkatyypin, käyttötarkoituksen tai hintahaitarin mukaan.