Mh Osoitekortti - Verkkovaraanin WordPress-lisäosa WooCommerce-kaupoille

Verkkovaraanilta WP-lisäosa Matkahuollon osoitekorteille

Verkkovaraani on toteuttanut WordPress-lisäosan nimeltään Mh Osoitekortti. Tämä lisäosa sopii kaikkiin WooCommerce-pohjaisiin verkkokauppoihin ja sen idea on helpottaa verkkokauppiaan tilausten toimittamista Matkahuollon kautta.

Mh Osoitekortti on toistaiseksi ainut maksuton lisäosa Matkahuollon osoitekorttien automaattista luomista varten.

Matkahuollon osoitekortit ovat verkkokauppiaan arkipäivää

Matkahuolto on suosittu kumppani verkkokauppiaille ja myös moni shoppaaja suosii Matkahuollon edullisia ja lähikauppaan saapuvia toimituksia.

Verkkovaraani vastasi kysyntään ja toteutti lisäosan, jolla verkkokauppiaat voivat helpottaa Matkahuollon lähetysprosessia. Mh Osoitekortilla kauppias luo tilauksille osoitekortit ja seurantakoodit automaattisesti asiakkaan syöttämistä tiedoista. Hän säästää aikaa ja välttää tilaustietojen syöttämisen erillisessä järjestelmässä.

Osoitekortit Matkahuollon toimituksille napin painalluksella

Mh Osoitekortti yhdistää verkkokaupan Matkahuollon järjestelmään, jolloin toimituksiin tarvittava osoitekortti ja seurantakoodi syntyvät napin painalluksella suoraan Matkahuollon järjestelmään. Kauppias lataa kortin ja koodin niin ikään yhdellä klikkauksella itselleen ja lähettää asiakkaalle.

Mh Osoitekortti on helppokäyttöinen lisäosa, joka tuo latausnapin kullekin tilaukselle niin WooCommerce-kaupan tilauslistaukseen kuin tilausten erittelysivuille.

Tutustu myös muihin WordPress-lisäosiimme

MH Osoitekortti ei ole ensimmäinen Verkkovaraanin luoma WordPress-lisäosa. Olemme luoneet aiemmin myös nopea.median, jolla luot helposti verkkosisällöstä painettuja tuotteita.

Nopea.media sopii kaikkiin WordPress-sivustoihin. Nopea.median avulla voit tehdä esimerkiksi blogiteksteistäsi painovalmiita PDF-tiedostoja helposti WordPressin hallintapaneelissa. Nopea.media sopii sinulle, joka haluat tehdä julkaisuja kuten lehtiä tai raportteja helposti sekä verkkoon että painoon.