Intranet ja kotisivukokonaisuus SRY:lle

Intranet ja kotisivukokonaisuus Suomen Radiologiyhdistykselle (SRY)

Uudistimme asiakkaamme Suomen Radiologiyhdistyksen (SRY) vuosikymmenen takaisen verkkoportaalin. Uusi sivusto on laaja kokonaisuus, joka noudattelee edeltäjänsä sisältöä mutta jonka rakenne ja ulkoasu on tuotu tähän päivään. Kotisivukokonaisuus on helposti hahmotettava ja navigoitava. Ilme on raikas ja moderni.

Yhdistyksenä SRY edistää lääketieteellisen radiologian kehitystä ja soveltamista. Se valvoo alan toimijoiden etuja, järjestää kokouksia ja esitelmätilaisuuksia sekä julkaisee alan ammattikirjallisuutta.

Intranet osana kotisivuja

Kokonaisuuteen kuuluvat pääsivuston lisäksi intranet, asiakirjapankki, materiaalipankki sekä alayhdistysten ja -jaostojen sivut.

Intranet on sivusto, joka on rajattu vain tietyn ryhmän käyttöön. Yleisimmin intranet on suunnattu organisaation sisäisille sidosryhmille kuten työntekijöille. Intranetissa voidaan viestiä organisaation sisäisistä asioista ja viestinnän tyyli voi olla erilainen kuin ulkoisilla verkkosivuilla.

SRY:n intranet

SRY:n intranet on käytössä kaikille SRY:n ja sen alayhdistyksen jäsenille, jotka ovat rekisteröityneet intranetin käyttäjiksi.

SRY:n intranetistä löytyvät laajat asiakirja- ja materiaalipankit, joita jäsenet voivat hyödyntää ammatissaan. Materiaalipankit olemme toteuttaneet intranetiin tietoturvallisen yhteyden taakse. Näin intranetissa voidaan jakaa myös luottamuksellisia tietoja sisältäviä asiakirjoja.

Pääsivu ja alasivustot

Pääasivun ja sen alla olevien alayhdistysten sivujen tarkoitus on jakaa laajemmalle yleisölle tietoa yhdistyksistä ja niiden toiminnasta.

Sivuilta löytyy muun muassa tietoa radiologiasta sekä tulevista tapahtumista ja koulutuksista. Kunkin yhdistyksen sivulta löytyvät myös yhdistysten säännöt ja hallituksen yhteystiedot.

Osana projektia uudistimme myös SRY:n logon. Logon käärmeen muotokieli toistuu kotisivukokonaisuuden ulkoasussa.