RoofFin pääsivu

Uusi digimarkkinoinnin asiakas RoofFin Oy

RoofFin Oy on espoolainen kattohuoltoalan yritys. RoofFinilla on vankka ammattitaito ja yli kymmenen vuoden kokemus kattojen pesuista, maalauksista, huolloista ja korjauksista. RoofFinin palveluvalikoimaan kuuluvat työt kaikille katemateriaaleille: niin peltikattojen pesu ja maalaus kuin esimerkiksi tiilikattojen pesu ja pinnoitus.

Yritys toimii pääkaupunkiseudulla mutta myös muualla Uudenmaan alueella. He palvelevat niin kuluttajia, taloyhtiöitä kuin toisia yrityksiä. Kattohuoltopalveluiden lisäksi RoofFin asentaa kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä.

Hakukoneoptimointia ja Google Ads -mainontaa

RoofFin otti yhteyttä Verkkovaraaniin, sillä se toivoi juuri perustetuille kotisivuilleen lisää näkyvyyttä ja sitä kautta myynnilleen kasvua.

Näitä tavoitteita varten optimoimme RoofFinin maksutonta verkkonäkyvyyttä muun muassa luomalla kotisivuille kaksi uutta hakukoneoptimoitua palvelusivua. Loimme RoofFinille myös Google Ads -mainoskampanjan, jolla tavoitetaan juuri halutut kohderyhmät.

Seuraamme säännöllisesti niin hakukonesijoituksia kuin Google Ads -kampanjoiden suoriutumista ja teemme tarvittavat toimenpiteet molempien parantamiseksi.

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihimme

Digimarkkinoinnin toimenpiteet kuten hakukoneoptimointi ja Google Ads -mainonta ovat tehokkaita tapoja lisätä organisaation verkkonäkyvyyttä. Onnistuneen digimarkkinoinnin avulla saavutat nopeammin tavoitteet. Lisäät näkyvyyttä oikeiden kohderyhmien joukossa ja kasvatat yhteydenottojen määrää.

Meillä Verkkovaraanissa on kokemusta niin SEO:sta ja maksetusta mainonnasta kuin esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnista ja kävijäseurannasta Google Analyticsilla. Autamme mielellämme sinunkin yritystäsi saamaan tehokkaasti vastinetta mainosbudjetillesi.