TYJ:in uudistettu extranet

Uudistimme Työttömyyskassojen Yhteisjärjestön extranetin

Toteutimme uudistetun extranetin asiakkaallemme Työttömyyskassojen Yhteisjärjestölle (TYJ). TYJ on 26 suomalaisen työttömyyskassan edunvalvonta- ja koulutusjärjestö sekä yhteistoimintaelin, joka valvoo työttömyyskassojen toimintaa, tarjoaa koulutusta ja antaa lausuntoja yhteiskunnallisista aiheista.

TYJ:in uudesta extranetistä rakennettiin palvelu, joka tarjoaa käyttäjille tärkeää tietoa helposti hahmotettavassa muodossa. Extranetin kohderyhmänä ovat työttömyyskassojen henkilökunnat ja sivusto toimiikin alustana, josta sisäänkirjautuneet voivat hakea tietoa niin TYJ:in palveluista kuten koulutuksista kuin yleisemmin työelämästä.

Extranetin toteutuksessa kiinnitimme huomiota ennen kaikkea tiedonhaun ja navigoinnin vaivattomuuteen, selkeään rakenteeseen ja raikkaaseen sekä miellyttävään ulkoasuun.