Sivut yhdistykselle Finmobility - etusivu

Nopeat WordPress-sivut nopeasti

Nopeus on valttia verkkosivuissa. Mitä pidempään verkkosivujen latautuminen kestää, sitä todennäköisemmin kävijät kääntyvät pois. Googlen tutkimuksen mukaan välitön poistumisprosentti kasvaa merkittävästi mobiililaitteilla jo siinä vaiheessa, kun sivujen lataus kestää yli kolme sekuntia.

Vaikka kävijä jäisikin hitaasti latautuvalle sivulle, ei hän todennäköisesti viihdy siellä pitkään. Artikkelit jäävät lukematta ja kaupat tekemättä. Käyttömukavuuden lisäksi sivujen latausnopeus vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen. Google rankaisee sivuja hitaudesta eikä nosta niitä korkealle hakutuloksissa.

Nopeat WordPress-sivut FinMobilitylle

Toteutimme asiakkaallemme FinMobility ry:lle WordPress-sivut, joiden nopeuteen panostimme. Sivut saavat hyvät arvosanat Google PageSpeed Insights -työkalulla, joka arvioi sivujen latausnopeutta mittareidensa avulla. Desktop-näkymässä FinMobilityn WordPress-sivut saavat miltei täydet pisteet ja mobiilissakin hyvän lukeman.

Sivujen hitauden aiheuttajana voi olla niin sivujen suuri tiedostokoko kuin huono palvelinyhteys. Me Verkkovaraanilla kiinnitämme aina huomiota sivuilla käytettäviin tiedostoihin ja niiden pakkaamiseen sekä palvelimen sijaintiin ja laatuun.

WordPress-sivut nopeasti

Sen lisäksi, että sivut ovat nopeat, oli myös toimitusaikamme nopea. Toteutimme julkaisuvalmiit WordPress-sivut FinMobilitylle alle kuukaudessa aloituspalaveristamme.

WordPress-sivujen uudistaminen vie keskimäärin 2–3 kuukautta riippuen siitä, miten laaja projekti on kyseessä ja millä aikataululla sivuille saadaan sisältöä. Kuitenkin kun kaikki on alusta lähtien selvää eikä matkaan tule mutkia, valmistuu toteutus nopeastikin.

Mitä WordPress-sivujen toteutuksen kuuluu?

Lähdemme verkkosivuston uudistamisessa liikkeelle aina määrittelypalaverista, jossa käydään läpi sivujen tavoite, ulkoasu ja rakenne. Palaverissa käymme läpi myös organisaation taustaa ja tavoitteita, jotta voimme toteuttaa sivujen ilmeen organisaation toimintaan sopivaksi. Palaverissa esiin nousseet ajatukset ja toiveet pidämme mielessä läpi toteutuksen.

Toteutamme mielellämme nopeat WordPress-sivut sinunkin yrityksellesi. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

WordPress-sivujen toteutuksen vaiheet

Toteutukseen kuuluvat aina vähintään seuraavat vaiheet:

  1. Määrittelypalaveri
  2. Sivujen graafisen ilmeen suunnittelu
  3. Sivujen graafisen ilmeen läpikäynti asiakkaan kanssa
  4. Graafisen ilmeen muutokset läpikäynnin perusteella
  5. Sivujen tekninen toteutus
  6. Teknisen toteutuksen läpikäynti asiakkaan kanssa
  7. Sisällön lisääminen järjestelmään (joko asiakas itse tai Verkkovaraani)
  8. Sivujen julkaisu