WordPress-kotisivut Kaarikeskukselle - Verkkovaraani

WordPress-kotisivut ja yritysilme Kaarikeskukselle

Toteutimme Kaarikeskukselle responsiiviset WordPress-kotisivut, joiden ulkoasu on tyylikäs ja käyttäjäystävällinen. Kotisivujen ylläpitäminen ja sisällön päivittäminen on WordPressin ylläpitojärjestelmällä vaivatonta ja nopeaa.

Kaarikeskus on Vihdissä, Nummelan keskustassa sijaitseva vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskus, jota ylläpitää 1986 perustettu Kaarikeskussäätiö. Kaarikeskus tarjoaa kodinomaiseen palveluasumiseen tarkoitettuja vuokra-asuntoja, kotipalveluita sekä monipuolista virkistystoimintaa. Säätiön arvoja ovat asiakaslähtöisyys, turvallisuus, osaaminen ja uudistuminen. Kaarikeskus toimii yhteistyössä Vanhustyön Keskusliiton kanssa.

Kaarikeskuksen WordPress-kotisivut – ominaisuudet

Kaarikeskuksen kotisivuille tullessaan kävijä hahmottaa heti, mistä on kyse. Etusivulta löytyy seuraavat tiedot:

 • Mikä on Kaarikeskus (lyhyesti)
 • Kaarikeskuksen tarjoamat palvelut tiivisti esitettynä
 • Tulevat tapahtumat
 • Linkki yhteystietoihin ja yhteydenottoon

Kotisivuilta löytyy myös tarkemmat tiedot Kaarikeskuksesta, sen historiasta ja arvoista sekä tiedot työskentelystä Kaarikeskuksessa. Kotisivujen rakenteessa on käytetty kahden kolumnin blokkeja, jotka tuovat vaihtelua ja mielenkiintoa sivunäkymään.

Yritysilmeen uudistaminen Kaarikeskukselle

WordPress-kotisivujen lisäksi uudistimme Kaarikeskuksen yritysilmeen. Yritysilmettä varten määrittelimme yhdessä asiakkaan kanssa uuden värimaailman ja fontit. Myös yrityksen logo uudistettiin. Kotisivujen lisäksi uudistimme yritysilmeen Kaarikeskuksen käyntikortteihin, kirjekuoriin sekä Word- ja PowerPoint-pohjiin.

Uudistetut WordPress-kotisivut, logo ja muut visuaaliset materiaalit antavat Kaarikeskukselle täysin uuden ja modernin ilmeen.

Tutustu myös muihin Verkkovaraanin toteuttamiin yritysilmeisiin.

WordPress-kotisivut: kohderyhmän huomioiminen

Kuten aina viestinnän ratkaisuissa, lähdimme tässäkin projektissa siitä, mitkä yrityksen tarpeet ja kohderyhmät ovat. Kaarikeskuksen WordPress-kotisivuilla kohderyhmä huomioitiin muun muassa seuraavissa ominaisuuksissa:

 • Kotisivujen fonttikoko on huomattavan suuri ja helppolukuinen
 • Kotisivut ovat sekä ulkoasultaan että rakenteeltaan yksinkertaiset ja selkeät
 • Tärkeimmät asiat ovat helposti löydettävissä
  • suurikokoiset erottuvat painikkeet
  • tärkeimmät sivut korostettu ylätunnisteessa (Etusivu, Meille asumaan)
  • pikalinkki yhteydenottoon puhelimitse

Sisällön tuottaminen Kaarikeskuksen kotisivuille

Kotisivujen toteuttamisen jälkeen olemme tarjonneet Kaarikeskukselle apua myös sisällön tuottamisessa sivustolle. Toimitamme yritykselle heidän toiveidensa ja tarpeensa mukaista tekstisisältöä, jonka olemme myös hakukoneoptimoineet. Laadukkaalla sisällöllä Kaarikeskus voi tavoittaa asiakkaansa entistä paremmin.

Autamme mielellämme sinunkin yritystäsi niin pienemmissä kuin laajemmissa kotisivujen uudistuksissa, yritysilmeiden toteuttamisessa ja digimarkkinoinnissa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!