Wordpress-sivusto Ownwell-menetelmälle / Verkkovaraani Oy

WordPress-sivusto Ownwell-menetelmälle

Toteutimme WordPress-sivuston asiakkaamme Green Berry Oy:n kehittämälle Ownwell®-menetelmälle. Sivuston avausnäkymässä on Mainostoimisto Poickeuksen toteuttama ja verkkosivuille optimoimamme katseenvangitseva video, joka yhdessä brändin mukaisen visuaalisen ilmeen kanssa luo ammattimaisen kuvan yrityksestä ja palvelusta. Sivustolle lisäsimme grafiikkaa, kuten kaavioita ja liukuvan aikajanan, jotka havainnoivat ja avaavat kiinnostavalla tavalla kävijälle sitä, mistä menetelmässä on kyse ja miten siitä voi hyötyä.

Green Berry Oy:n missio on luoda turvallisempaa ja laadukkaampaa elämää kaikille ja olla maailman johtava kemikaalittoman siivouksen brändi. Ownwell® on heidän rekisteröimänsä innovatiivinen menetelmä, joka poistaa kemikaalit ammattisiivouksesta ja yksinkertaistaa siivousta esimerkiksi päiväkodeissa, oppilaitoksissa, ravintoloissa ja hotelleissa. Ownwell® -menetelmässä kemikaalit korvataan yhdellä turvallisella liuoksella, joka sisältää puhdistettua vettä ja probiootteja.

Ownwellin WordPress-sivustolla hyödynsimme vuorovaikutteisia elementtejä, kuten yhteydenottolomaketta ja lisätietoa tarjoavia ladattavia oppaita. Vuorovaikutteisuus houkuttelee kävijää viipymään ja parantaa myös hakukonenäkyvyyttä klikattavuuden kautta.

Lisäsimme yrityksen WordPress-sivustolle videohaastatteluina tehtyjä asiakasreferenssejä, joissa menetelmää hyödyntäneet ammattilaiset kertovat kokemuksistaan. Tyytyväisten asiakkaiden aidot ja rehelliset mielipiteet tuovat lisäarvoa kävijäkokemukseen ja herättävät luottamusta paremmin kuin pelkkä mainospuhe. Referenssivideo on myös helppo jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Ownwellin WordPress-sivuston rakensimme Gutenberg-editorilla. Sivuston rakenne on niin sanottu “one pager”, eli yhden sivun näkymä, joka on moderni ja helppolukuinen. Miellyttävä ja lisäarvoa tuottava sivusto houkuttelee kävijää jäämään ja palaamaan uudestaankin.

WordPress-sivuston jatkokehitys statistiikan avulla

Me Verkkovaraanilla haluamme auttaa asiakkaitamme kaikilla verkkoviestinnän ja digitaalisen markkinoinnin osa-alueilla. Palvelumme kattavat paljon muutakin kuin verkkosivujen rakentamisen. Kuten Ownwellin tapauksessa, autamme mielellämme myös sivuston jatkokehittämisessä muun muassa kävijäseurannan avulla.

Ownwellin WordPress-sivuihin asensimme Google Analyticsin ja Google Search Consolen, joiden avulla pystymme optimoimaan sivut parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittämään niitä jatkuvasti statistiikan avulla. Teemme Ownwellille säännöllistä kävijäseurantaa, jossa raportoimme esimerkiksi sen, mitä kautta kävijät ovat sivuille tulleet, miten he ovat siellä viipyneet ja kuinka monta yhteydenottoa sivuilta on tullut. Pystymme myös erittelemään asiakasta kiinnostavat organisaatiot, joista sivuilla on vierailtu.

Tutustu myös muihin asiakastöihimme, kuten verkkosivuihin sekä graafisen suunnittelun ja verkkomarkkinoinnin projekteihin.