VYR verkko-opas

Automaattisesti taitettu opas VYRille

Uudistimme WordPressin Nopea.media -lisäosaa hyödyntäen asiakkaamme Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry:n oppaan. Opas on automaattisesti taitettu sekä verkkoon että painoon.

Opas on uudistettu versio vuonna 2008 julkaistusta ja vuonna 2012 päivitetystä Viljakaupan ja sopimusviljelyn oppaasta. Sen avulla viljan ja öljykasvien tuottajat saavat lisätietoa viljamarkkinoista ja viljakaupassa yleisesti käytettävistä sopimuksista. Nopea.media -lisäosalla automaattisesti taitettu opas säästää myös aikaa ja rahaa.

Oppaan ulkoasu on VYR:in yritysilmeen mukainen ja visuaaliset keinot (liikkuvat graafit, kuvat) viimeistelevät oppaan näyttävän näköiseksi. Erillinen valikko ja hakutoiminto ominaisuus mahdollistavat helpon lukukokemuksen verkossa.

Nopea.media WordPress-lisäosalla  julkaisu verkkoon ja painoon on nopeaa ja helppoa, sillä julkaiset samalla vaivalla molempiin kanaviin. Palvelulla saat lisää lukijoita ja mitattavia kustannussäästöjä. Nopea.media -lisäosa helpottaa julkaisuprosessia huomattavasti ja on vastaus automaattiseen taittoon.