RIA verkkosivut ja yritysilme

Laadukkaat kotisivut ja organisaatioilmeen uudistus RIA:lle

Suunnitelimme ja toteutimme Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:lle uudistetun yritysilmeen ja verkkosivuston.

Uudistimme asiakkaamme Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n organisaatioilmeen ja verkkosivuston tämän päivän vaatimusten mukaisesti. 

Verkkopalvelusta haluttiin nykyaikainen kokonaisuus, joka vastaa paremmin yrityksen nykyisiin tarpeisiin. Uudistetun ja näyttävän verkkopalvelun avulla alan ihmiset löytävät helposti tiedon alan tapahtumista sekä uutisista. 

Kuvat ja graafiset elementit tekevät sivustosta visuaalisesta houkuttelevan. Toteuttamamme RIA:n sivusto koostuu pääsivuston lisäksi useammasta alayhdistyksen sivustosta, joille syötettyjä tapahtumia voidaan näyttää myös pääsivustolla. Alayhdistyssivustojen lisäksi RIA:lla on myös käytössään Extranet -palvelu, johon on pääsy tietyillä RIA:n sidosryhmillä.

Tapahtumahallinnan toteutus on sivustolla erityisen laaja, ja RIA pystyy lisäämään sivustolle niin tapahtumia kuin koulutuksiakin, sekä keräämään niihin osallistujat järjestelmän avulla.

Myös organisaatioilmeeseen haluttiin panostaa entistä enemmän. Tämän toiveen toteuttamiseksi uudistimme muun muassa RIA:n logon vanhaa arvokasta designia kunnioittaen ja teimme heille organisaatioilmeen mukaiset kirjekuoret, käyntikortit, PowerPoint- ja Word-pohjat.

“Meillä on usean vuoden kokemus Verkkovaraanin palveluista ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä erityisesti siihen koska meillä on oma henkilökohtainen yhteyshenkilö. Myös palvelun nopeus on ollut kiitettävää.”

Kimmo Sandberg, RIA

RIA ry

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry on ammattikorkeakouluista ja teknillisistä oppilaitoksista valmistuneiden rakennusalan toimihenkilöiden valtakunnallinen keskusliitto.

RIA-liiton tavoitteena on parantaa edustamiensa ammattikuntien toimintaedellytyksiä niin työ- kuin yhteiskuntaelämässä. Liiton tehtävänä on huolehtia rakennusalalla toimivien jäsentensä ammatillisen valmiuden kehittämisestä, jäsenkunnan työmarkkina- ja työehtosopimustoiminnasta sekä parantaa jäsentensä työnsaantimahdollisuuksia ja työskentelyedellytyksiä.