pientaloteollisuus verkkosivut

Pientaloteollisuudelle entistä viestinnällisemmät verkkosivut

Verkkovaraani uudisti Pientaloteollisuuden pitkään palvelleen verkkosivuston.

Uudistuksen tavoitteina oli mobiilikäytön mahdollistamisen lisäksi viestinnällisyyden lisääminen. Tämä saavutettiin selkeällä valikkorakenteella ja etusivulla, josta löytyvät nostoina paljon erilaisia kiinnostavia osa-alueita.

Etusivulle nostettiin tärkeitä asioita pientaloteollisuudesta kuten tutkittua tietoa, näkökulmia ja tilastoja sekä ajankohtaisia asioita. Lisäksi valikkorakenne uudistettiin siten, että sisältö jaettiin neljään selkeään osa-alueeseen, joiden alta löytyy tarkempaa tietoa kustakin osa-alueesta. Etusivun sisältöjen ja valikkorakenteen ansiosta sivuston kävijät löytävät heti itseään kiinnostavia asioita pientalorakentamiseen ja -asumiseen liittyen.

Verkkosivusto toimii tietysti nätisti myös mobiilikäytössä ja osana toteutusta teimme myös extranet-palvelun, josta Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsenyritykset ja muut sidosryhmät saavat itselleen kiinnostavaa tietoa ja tilastoa.