Kymenlaakson sähkö verkkovuosikertomus

Kaksikielinen verkkovuosikertomus Kymenlaakson sähkölle

Kymenlaakson sähkölle toteuttamamme verkkovuosikertomuksen avulla vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset saadaan helposti verkkoon ja PDF-muotoon.

Verkkovuosikertomuksella Kymenlaakson sähkön raportit voidaan julkaista sekä verkossa että PDF-muodossa samalla ylläpitojärjestelmällä. Tietojen syöttäminen onnistuu yhdessä paikassa ja molempien julkaisumuotojen optimointi tapahtuu erikseen. Myös kuvien, taulukoiden ja kaavioiden lisääminen tehdään vain kerran ja ne toimivat moitteetta niin verkossa kuin PDF-muotoisena. Verkkojulkaisussa kaaviot latautuvat käyttäjän niitä katsoessa, sillä niihin on luotu näyttävät dynaamiset latautumiset. Responsiivisena verkkovuosikertomus toimii luonnollisesti myös mobiililaitteilla. 

Perinteiseen vuosikertomukseen verrattuna verkkovuosikertomuksen julkaisuprosessi on tehokkaampi ja joustavampi. Verkkovuosikertomus on myös ekologinen vaihtoehto ja sen painaminen onnistuu tarvittaessa myös fyysisiksi kappaleiksi. Kaksikielinen verkkovuosikertomus toteutettiin Kymenlaakson sähkölle sekä suomeksi että ruotsiksi.