Naantalin Energia_etusivun_lomake

Asiakaskokemusta tehostava verkkokauppa sähkönmyyntiin Naantalin Energialle

Naantalin Energian uuden verkkokaupan myötä sähkösopimuksen tilaaminen sujuu vaivattomasti.

Sähkötuotteet - Naantalin Energia

Toteutimme Naantalin Energialle verkkopalvelun sähkösopimusten tehokkaampaa myymistä varten. Tilauslomake löytyy heti etusivulta, jolloin asiakas pystytään ohjaamaan suoraan yrityksen verkkokauppaan. Käyttäjäystävällisen lomakkeen ansiosta sähkösopimuksen tekeminen tai siirtäminen on asiakkaalle nopeaa ja sopivan tuotteen valitseminen selkeistä vaihtoehdoista lisää ostoprosessin mutkattomuutta.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen asiakas siirtyy suoraan tunnistautumiseen, jonka kautta tilaus ohjautuu automaattisesti Naantalin Energian tilausten käsittelyyn. Lopputuloksena saadaan sujuvasti etenevä ostotapahtuma ja miellyttävä kokemus asiakkaalle.

Voit tutustua toteutetun verkkokaupan toimintaan täällä: