Verkkovaraani rekrytoi uuteen Helsingin toimistoon

Verkkovaraanissa hyville, monipuolisille osaajille riittää kysyntää oman ohjelmistokehityksemme sekä mielenkiintoisten asiakasprojektiemme myötä. Etsimme nyt aktiivisesti uuteen Helsingin toimistoomme ohjelmistokehittäjää, websuunnittelijaa ja web-graafikkoa.

Verkkovaraani on käynnistänyt aktiivisen rekrytoinnin uuteen Helsingin toimistoonsa. Etsimme nyt kolmea uutta digitaalisaation osaajaa tuottamaan asiakkaillemme viestinnällisiä ja moderneja verkkopalveluita. Haemme sekä opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita että jo muutaman vuoden alalla kokemusta hankkineita web-graafikoita, websuunnittelijoita ja ohjelmistokehittäjiä.

Web-graafikkona suunnittelet ja toteutat asiakastarpeiden perusteella verkkosivustojen ilmeitä ja käytettävyyttä. Hallitset graafisen suunnittelun ja hallitset Photoshopin ja InDesignin. Toteutat myös yritysten yritysilmeitä ja painomateriaaleja kuten esitteitä ja logoja.

Websuunnittelijana / front-end-kehittäjänä suunnittelet ja toteutat erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuvia viestintäpainotteisia verkkopalveluita. Hallitset HTML5, CSS3, JavaScript ja JQuery -tekniikat ja tunnet myös ohjelmistokehityksen tekniikoita kuten PHP:tä ja MySQL:ää.

Ohjelmistokehittäjänä rakennat web-pohjaisia sovelluksia ja osallistut verkkopalveluiden tekniseen toteutukseen yhdessä Front end -kehittäjän kanssa. Hallitset LAMP-arkkitehtuurin, sekä websuunnittelun tekniikat.

Katso tarkemmat työpaikkailmoituksemme ja lähetä hakemus!

Lisätietoja tehtävistä antaa Verkkovaraanin toimitusjohtaja:

Jesse Kivialho, toimitusjohtaja
Uusmediatoimisto Verkkovaraani
jesse.kivialho@verkkovaraani.fi 
050 46 123 46