Uusi toimitusjohtaja jesse kivialho

Verkkovaraani laajentaa toimintaansa

Digitoimisto Verkkovaraani laajentaa toimintaansa Helsinkiin ja nimittää Jesse Kivialhon uudeksi toimitusjohtajaksi.

Jesse aloittaa toimitusjohtajana 1. elokuuta 2017.  Samassa yhteydessä Verkkovaraani avaa uuden toimiston Hakaniemeen osoitteeseen Paasivuorenkatu 4-6 A, 00530 Helsinki. Tavoitteena on olla lähempänä asiakkaita, joista suurin osa on pääkaupunkiseudulla.

Jessellä on yli 10 vuoden kokemus digitaalisista palveluista. Hän on toteuttanut verkkopalveluita ohjelmoijana ja toiminut IT-palveluiden johtotehtävissä kuten projektipäällikkönä, palvelupäällikkönä ja tietohallintopäällikkönä. Hänellä on kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä ja palvelumuotoilusta. Jesse on toiminut IT-alan johto- ja kehitystehtävissä useissa yrityksissä, joista viimeisimpiä ovat muun muassa Atea, Caruna, Orion, Technopolis ja Varova. Uransa aikana Jesse on työskennellyt muun muassa vähittäiskaupan, terveydenhuollon, tietotekniikan, palvelutuotannon ja valmistuksen toimialoilla. 

Odotan innolla uusia haasteita hyvin hoidetussa ja menestyneessä yrityksessä. Digitalisaatiosta puhutaan paljon, ja aionkin laajentaa palvelutarjontaa palvelumuotoiluun ja digitalisaatioon. Tavoitteenamme on varmistaa, että Verkkovaraanin asiakkaiden digitaalinen myynti ja markkinointi on modernia ja tehokasta. Sami on johtanut Verkkovaraania menestyksekkäästi 19 vuoden ajan, ja olen kiitollinen, että hän toimii neuvonantajanani ylimenokauden ajan, hehkuttaa Jesse.

Nykyinen toimitusjohtaja Sami Pylvänäinen toimii Jessen neuvonantajana ylimenokauden ajan.


Olen omistautunut yrityksen pyörittämiseen useiden vuosien ajan ja olen enemmän kuin tyytyväinen aikaansaannokseeni. Vuosien saatossa on ollut todella mukavia asiakkaita sekä mielenkiintoisia ja monipuolisia töitä. Nyt on hyvä aika siirtää vastuu pätevälle ja osaavalle seuraajalleni, jonka tavoitteena on yritystoiminnan laajentaminen ja kehittäminen, Sami kommentoi tyytyväisenä.

Toimitusjohtajan vaihdos liittyy yrityskauppaan, jossa Jesse Kivialho osti Verkkovaraanin koko osakekannan Sami Pylvänäiseltä. Pyydämme esittämään mahdolliset kysymykset tuoreelle toimitusjohtajalle:

Jesse Kivialho, toimitusjohtaja
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
puh. 050-4612346