avoimet puutarhat_uudistettu puutarhaportaali

Avoimet puutarhat -teemapäivä sunnuntaina 2.7.2017

Avoimet puutarhat -tapahtumassa runsaasti puutarhakohteita – yli 500 porttia auki teemapäivänä!

Jo kuudennen kerran järjestettävä kotimaisia puutarhoja esittelevä tapahtuma kerää jälleen kerran runsaasti puutarhanhoidosta kiinnostuneita kävijöitä ympäri Suomea.

Avoimet puutarhat -tapahtumaan osallistuu sunnuntaina  2.7.2017 yli 500 puutarhaporttia, joita pääsee raottamaan 12–18 välisenä aikana. Valtakunnallinen tapahtuma järjestetään nyt kuudennen kerran. Avoinna oleviin sekä yksityisiin että julkisiin puutarhoihin on pääsääntöisesti vapaa pääsy.

Reilun 300 yksittäisen puutarhan ohella mukana on lisäksi ryhmäkohteita kuten siirtolapuutarhoja, joissa pääsee yhdellä käynnillä vierailemaan useassa puutarhassa.

Uudistettu puutarhaportaali

Uudistimme vuonna 2011 toteuttamamme puutarhaportaalin asiakastoiveitten mukaisesti ja samassa yhteydessä toteutimme myös uuden tapahtumailmeen ja tarvittavat viestintä- ja markkinointimateriaalit.

Visuaalisesti houkutteleva uudistettu portaali toimii luonnollisesti myös mobiililaitteilla. Sen käyttöä ja ylläpitoa on helpotettu erityisesti iäkkäämpien puutarhaomistajien tarpeet huomioiden.

Puutarhapäivän jälkeen portaali tulee palvelemaan kotimaista puutarhamatkailua laajemminkin, jolloin sieltä löytyy myös muita kohteita.

Suunnitelutyö tehtiin yhdessä yhteistyökumppanimme mainostoimisto doopin kanssa. Ylläpitoalustaksi valittiin oma eAdmin 5.0 joka soveltuu loistavasti erilaisten verkkopalveluiden toteutukseen.

Tutustu puutarhoihin ja valitse mieleisesi käyntikohteet osoitteessa:

www.avoimetpuutarhat.fi