verkkoilme_riamajat_web

Uusia julkaisuja: RIA-Majat

RIA-Majat tarjoaa viihtyisää majoitusta Lapin maisemissa Ylläksellä. Kävimme paikan päällä valokuvaamassa majoitustilat ja ympäristön sekä toteutimme markkinointikäyttöön soveltuvan modernin ja näyttävän verkkopalvelun.

RIA-Majat on toimialajärjestö Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n majoituskohde Lapin Ylläksellä. Komeasta päärakennuksesta ja lisärakennuksista koostuva kokonaisuus on pääasiassa ollut RIAlaisten omassa käytössä, mutta tarve on ollut laajentaa sen käyttöastetta ja tuoda mukaan ulkopuolisia vieraita. Tarjolla on erikokoisia majoitusvaihtoehtoja pariskunnista suuremmille porukoille asti. Kevättalvi on kovinta sesonkiaikaa, mutta Lapin taika toimii myös kesä- ta syysmatkailun ystäville. Keskeisellä ja rauhallisella paikalla, palvelujen välittömässä läheisyydessä sijaitseva majoituskohde tarjoaa mukavan ja kodikkaan ympäristön ja hyvät fasiliteetit myös business-matkailulle.

Kävimme paikan päällä tutustumassa majoitustiloihin ja valokuvasimme tilojen lisäksi myös fiiliskuvia tulevaan verkkopalveluun, josta haluttiin paremmin markkinointiin ja varauspalveluihin soveltuva kokonaisuus. Toteutimme modernin ja näyttävän mobiiliyhteensopivan verkkopalvelun, oman eAdmin 5 -ylläpitoalustan päälle, johon yhdistettiin perusratkaisujen lisäksi myös varauskalenteritoiminto.

Tutustu uusittuun verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:

www.riamajat.fi