Kampanjasivustoja ja kalkkilaskuri Nordkalkille

Kevään kylvöihin suunnattu Kalkiltse Kaveri -kampanja ja kalkitsemistarpeiden laskemiseen soveltuva Kalkkilaattori otettiin käyttöön Nordkalkin verkkopalvelussa samanaikaisesti. Helposti hallittavat ratkaisut laajentavat entuudestaan laajan verkkopalvelun toiminnallisuutta.

Laajensimme aiemmin Nordkalkille toteuttamaamme verkkopalvelua asiakkaan lisätarpeiden mukaisesti toimittamalle heille joustavan pohjan eri kampanjasivustojen toteuttamiseen sekä kalkituslaskurin, jolla maanviljelijät voivat helposti määrittää omat kalkitustarpeeseensa pelloilleen.

Kampanjasivustot saa nopeasti pystytettyä omalla ilmeellään sivuston eri kieliversioilla ja niihin voi lisätä kilpailuja ja muuta kampanjaan liittyvää sisältöä. Samanaikaisesti käytössä voi olla useita eri kampanjoita asiakastarpeiden mukaisesti.