satamaliitto_web_2016

Uusia julkaisuja: Satamaliitto

Suunnitelimme ja toteutimme Satamaliitolle uudistetun verkkopalvelun viestintään ja jäsenpalvelujen hoitamiseen.

Uudistimme asiakkaamme, Suomen Satamaliiton, verkkopalvelun tämän päivän vaatimusten mukaisesti mobiiliyhteensopivaksi verkkoilmeen, rakenteen ja tiedon esitystapojen osalta. Aiemmin toteuttamamme liiton organisaatioilme on edelleenkin ajaton ja toimiva, joten sitä oli helppo hyödyntää uudistusprosessissa.

Satamaliiton verkkopalvelu kattaa perustiedotukseen liittyvän julkisen sivuston sekä liiton jäsenpalveluihin toteutetun Ekstranet-ratkaisun. Mielenkiintoisin ja eniten käytetty osio verkkopalvelussa on kuitenkin kotimaan satamatilastot, jota käytetään mm. talouden tunnuslukujen tarkkailussa (erityisesti vientitilastot). Taulukkomuotoon tehdyt tilastonäkymät uusittiin mobiiliyhteensopiviksi minkä lisäksi otettiin käyttöön infografiikan esittämissovellus, jolla satamien vuositilastot saadaan esitettyä dynaamisina näyttävinä kaavioina.

Oman eAdmin 5 -ylläpitoalustan päälle rakennettu verkkopalvelu on helposti ylläpidettävissä ja laajenee tarpeen tullen uusien asiakastarpeiden mukaisesti erilaisilla viestintä- ja verkkopalvelusovelluksilla.

www.satamaliitto.fi