Verkkovaraanissa hyville, monipuolisille osaajille riittää kysyntää oman ohjelmistokehityksemme sekä mielenkiintoisten asiakasprojektiemme myötä. Meillä voit työskennellä ohjelmistosuunnittelijana, graafisena tai websuunnittelijana, ratkaisumyyjänä sekä projektipäällikkönä, jonka lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja ohjelmistosuunnittelijoille!


Verkkovaraani

Mitä me haemme?


Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä kahdeksan monipuolista osaaja. Meillä voi työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistosuunnittelijana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä tai projektipäällikkönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistosuunnittelijoille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri sillä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Verkkovaraani työpaikkana


Meillä tehdään mielenkiintoisia asiakasprojekteja hyvin erilaisille asiakkaille, jotka haastavat meidät kehittämään nykyaikaisia verkkosovelluksia ja -palveluita, joissa hyödynnetään tehokkaasti uusia tekniikoita.

Meillä pääsee tekemään työtä sekä itsenäisesti, että osana muuta tiimiä, jolloin ongelmat ja haasteet auttavat kehittymään työssäsi. Emme ole perinteinen ohjelmistotalo, vaan nykyaikainen digimediatoimisto, jossa viestinnän ja markkinoinnin ratkaisuja tehdään rennossa ja luovassa ilmapiirissä niin perinteiseen, kuin myös sähköiseen mediaankin. Yli 15 vuoden kokemus ja monipuolinen osaaminen takaavat asiantuntemuksen, josta asiakkaamme hyötyvät!

Viimeaikoina responsiivinen suunnittelu, verkkokaupat, erilaiset yhteisölliset verkkopalvelut, mainontaratkaisut ja viraalikampanjat, sosiaalisen median ratkaisut sekä kokonaisvaltaiset ilmeuudistukset ovat olleet kovaa huutoa asiakkaittemme keskuudessa. Parhaan käsityksen meillä tehtävästä työstä saat varmaankin tutustumalla asiakasreferensseihimme tai uusimpiin uutisointeihin. Äläkä unohda Verkkovaraanin Facebook -sivua, jossa asiakastöiden ohella palasia Varaanien arjesta.

Verkkovaraani


Tuotamme verkkopalveluja, -ohjelmistoja ja digimediaa. Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisten asiakasprojektien sekä tuotekehityksen parissa.

Mitä mainioin toimitilamme sijaitsee Turussa, vanhassa teollisuuskiinteistössä Aurajoen kupeessa. Voit lukea lisää yritysesittelystämme tai tutustua meihin Facebook-sivuillamme.

Rekrytoinnista vastaa
Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Puh. 040 825 6267
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi

Meillä voit työskennellä


Websuunnittelijana
Ohjelmistosuunnittelijana
Ratkaisumyyjänä
Työharjoittelijana
Projektipäällikkönä

Avoin hakemus


Mikäli haluat jättää avoimen työhakemuksen, sinun kannattaa lähestyä meitä tällä lomakkeella. Täyttämäsi tiedot päätyvät ihmisten luettaviksi, joten älä stressaa muotoiluista – kerro itsestäsi se, mikä on mielestäsi olennaista. Kutsumme mielenkiintomme herättäneet hakijat haastatteluun, joten älä aikaile!right

leftPakollinen kenttä