Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy Verkkosivut, Graafinen suunnittelu, Verkkomarkkinointi, Yritysilme

Suunnittelimme Kuljetusalan Lakiasiaintoimistolle uuden yritysilmeen sekä kattavan paketin markkinointimateriaaleja. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme asiakkaalle ilmeen mukaisen verkkosivuston.

Yritys on erikoistunut maantiekuljetusalan yritysten ja yrittäjien kaikenlaisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Sen omistavat yhdessä Autoliikenteen työnantajaliitto ALT sekä SKAL, joiden jäsenyritykset saavat lakitoimiston palveluista alennuksia jäsenetuihinsa liittyen.

Kuljetusalan yrittäjiä palvelevan lakitoimiston toiveena oli erottautuminen lakitoimistomaailmaan liittyvistä yleisistä kliseistä kuten tyyppillisestä kuvamaailmasta, väreistä ja alleviivaavasta asiallisuudesta. Kohderyhmän huomioon ottaen vaikeissa tilanteissa (esim. työriidat) lähestyminen täytyy olla mutkatonta, sujuvaa ja ilman mitään turhaa kapulakieltä. Meille tällainen haastava ja mielenkiinoinen työ oli enemmän kuin mieleen.

Uuden eAdmin 5.0 -ylläpitojärjestelmän päälle rakennetusta verkkopalvelusta saatiin näyttävä ja houkutteleva kevyillä moderneille tehosteilla, jotka ovat nykyaikaisessa web-suunnittelussa arkipäivää. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja uskomme, että yrityksen loppuasiakkaatkin viehättyvät näkemäänsä.

Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo