Kun pohdit verkkopalveluihin, sähköiseen viestintään tai visuaaliseen ulosantiin liittyviä kehityssuuntia, vedä meitä hihasta. Meistä on suunnaton apu jo lähtöruudussa.

Asiakkaan kanssa käymämme prosessi koostuu neljästä palasesta. Voimme hoitaa niistä jokaisen tai olla mukana vain osassa. Paras lopputulos syntyy, kun viemme projektin alusta loppuun yhdessä.


Verkkovaraani

Konseptointi


Pureudumme yhdessä organisaationne viestinnällisiin tarpeisiin. Käymme myös läpi, miten toimintaanne voisi tehostaa ja minkälaisia apuvälineitä juuri teidän kannattaisi käyttää. Kun säästätte turhassa säätämisessä, arvokasta aikaanne riittää johonkin hyödylliseen.

Millaisen kuvan haluamme antaa itsestämme? Mitä kaikkea verkossa voikaan tehdä?

Graafinen suunnittelu


Teidänkin organisaatiollanne on ilme – tai ainakin pitäisi olla. Johdonmukainen viestintä vaatii johdonmukaista ulkoasua. Me autamme teitä tehostamaan viestintäänne asiaankuuluvalla visuaalisella ilmeellä, niin paperilla kuin näytölläkin.

Minkänäköinen toteutus toimisi parhaiten? Tarvitsemmeko uuden logon tai koko ilmeuudistuksen?

Tekniikka


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Huolehdimme myös toisesta puolikkaasta – rakennamme verkkosivut, toimitamme graafisen materiaalin työstettävässä muodossa ja kauppaamme täyden palvelun ylläpitojärjestelmän. Toimitamme sekä valmiita ohjelmistopaketteja suoraan hyllystä että asiakastarpeitten mukaan räätälöityjä ratkaisuja.

Toimiiko tämä oikeasti? Onko saavutettavuus kunnossa? Saako logosta painokelpoisen version?

Ylläpito ja hosting


Kun verkkoprojektin toteutus on edennyt, tarjoamme verkkoviestintäkoulutuksen ja julkaisemme valmiit sivut verkkoon. Asiakas-toimittaja-suhde ei lopu siihen, vaan huolehdimme sivuston hosting-työstä, olemme mukana jatkokehityksessä ja maksuton asiakastukemme neuvoo tarvittaessa.

Voimmeko hankkia lisää ominaisuuksia myöhemmin? Pelittääkö sivumme viidenkin vuoden kuluttua?