Ajankohtaista Varaanilta

Puutarhaportaali uudistuu
Uudistamme kuluvan kevään aikana Puutarhaliitolle aiemmin toteuttamamme puutarhaportaalin sekä siihen liittyvän tapahtumailmeen ja materiaalit.
Uusia julkaisuja: RIA-Majat
RIA-Majat tarjoaa viihtyisää majoitusta Lapin maisemissa Ylläksellä. Kävimme paikan päällä valokuvaamassa majoitustilat ja ympäristön sekä toteutimme markkinointikäyttöön soveltuvan modernin ja näyttävän verkkopalvelun.
Kampanjasivustoja ja kalkkilaskuri Nordkalkille
Kevään kylvöihin suunnattu Kalkiltse Kaveri -kampanja ja kalkitsemistarpeiden laskemiseen soveltuva Kalkkilaattori otettiin käyttöön Nordkalkin verkkopalvelussa samanaikaisesti. Helposti hallittavat ratkaisut laajentavat entuudestaan laajan verkkopalvelun toiminnallisuutta.
Uusia julkaisuja: Satamaliitto
Suunnitelimme ja toteutimme Satamaliitolle uudistetun verkkopalvelun viestintään ja jäsenpalvelujen hoitamiseen.
Varaani täysi-ikäinen!
Vuonna 1998 kovan IT-buumin aikaan perustettu digitoimisto on nuoruusvuosien huumasta edennyt 18-vuoden täyteen ikään.
Nordkalkin uusi verkkopalvelu julkaistu
Suunnittelimme ja toteutimme Pohjois-Euroopan suurimmalle kalkin tuottajalle, Nordkalkille, uuden, myyntiä tehostavan verkkopalvelun ja uutiskirjeen.
Sten hallitsee teräksen
Suunnittelimme ja toteutimme laajan konsernisivuston kotimaiselle teräsalan yhtiölle Oy Stén Ab:lle sekä sen tytäryritykselle Kimet Oy:lle.
Sopimus Satamaliiton verkkopalvelun uudistamisesta
Toteutamme kuluvan kevään aikana Suomen Satamaliitolle verkkopalvelu-uudistuksen, joka soveltuu niin viestintään kuin myös jäsenpalveluihin. Myös suositut satamatilastot siirtyvät samalla mobiiliaikaan.
Uusia julkaisuja!

12.2.2016

Uusia julkaisuja!

Syksyn uudet mielenkiintoiset asiakasprojektit on saatu valmiiksi ja julkaistua asiakkaiden sisältötuotantojen valmistuttua. Tarjolla verkkokauppaa, mobiiliapplikaatiota, tuotemarkkinointia ja organisaatioviestintää. Tutustu monipuoliseen osaamiseemme!
Nordkalk asiakkaaksi!
Uudistamme Pohjois-Euroopan johtavan korkealaatuisten kalkkikivipohjaisten tuotteiden valmistajan verkkopalvelun. Uusi moderni verkkopalvelu otetaan käyttöön kevään 2016 loppupuolella.
YPAP herää henkiin
Pyroll Oy:n tytäryhtiönä toiminut pääasiassa rakennuspapereita valmistava YPAP Oy on elänyt hiljaiseloa lähivuodet. Nyt legendaariset PAAVO-rakennuspaperit saavat rinnalleen uusia tuotteita ja yrityksen tavoitteena on nousta seuraavan kolmen vuoden aikana Suomen suurimmaksi rakennusmateriaalitoimittajaksi.
Betesda-säätiön organisaatioilme ja verkkopalvelu uudistuu
Suunnittelemme ja toteutamme palvelukotitoimintaa harjoittavan Betesdan uuden organisaatioilmeen ja verkkopalvelun. Yksilöllisen ja laadukkaan kuvamateriaalin saamiseksi toteutetaan myös valokuvauspalvelu asiakkaan toimintaympäristössä.
Vilja-alan etujärjestö VYR asiakkaaksi
Uudistamme asiakkaan organisaatioilmeen ja toteutamme laajan verkkopalvelukokonaisuuden kotimaisen viljatiedon ja markkinoiden tarpeisiin
Kera Group asiakkaaksi
Orimattilassa sijaitseva muovituotteiden valmistaja halusi uudistaa verkkopalveluitaan ja vakuuttui monipuolisesta osaamisestamme. Uudistamme Kera Interiorin valaisinsivuston sekä toimintamme verkkokaupparatkaisun pleksien myyntiin.
Nordic Casemix Centrelle uusi ilme ja moderni verkkopalvelu
Uudistimme terveydenhuollon organisaatioiden toimintoja optimoivan Nordic Casemix Centren organisaatioilmeen ja verkkosivuston sekä tarvittavat viestintämateriaalit.
Sopimukset teräsalan konsernin sivustouudistuksesta
Nurmijärvellä sijaitseva iso teräsalan konserni Oy Stén Ab ja sen tytäryritys Kimet Oy ovat olleet meillä asiakkaana jo useita vuosia. Mobiilikäytön yleistyttyä paineet sivustouudistukselle ovat kasvaneet ja syksyn tavoitteeksi otettiinkin kokonaisuudistus asiakkaan käytössä olevaan verkkopalveluun.
Yritysmuovit kiertoon!
Asiakkaamme Suomen Uusiomuovi Oy edistää kierrätyskelpoisten muovipakkausten kestävää lajittelua ja uusiokäyttöä. Käytettyjä yritysten muovipakkauksia vastaanotetaan jo 67 terminaalissa kautta maan, jota varten toimitimme asiakkaan verkkopalveluun raportointijärjestelmän.
Aurinkoista ja lämmintä kesää!
Verkkovaraanin toimisto on suljettuna koko heinäkuun ajan ja aloitamme työt uusissa toimitiloissamme, Turun keskustassa, 3.8.2015.
Parasta A-ryhmää!
Verkkovaraanille myönnettiin jälleen korkeimman AAA-luottoluokituksen sertifikaatti.
Ympäristöliiketoiminnan edunvalvontajärjestö asiakkaaksi!
Uudistamme Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:n organisaatioilmeen ja verkkopalvelun tulevan kevään aikana. YTP:n tavoitteena on materiaalitehokkuuden ja kestävän kehityksen edistäminen jäsenyritystensä kautta.

Meihin luottavat jo