Ajankohtaista Varaanilta

Verkkosivuille näyttävyyttä hienoilla kaavioilla ja symboleilla
Verkkovaraanin ratkaisulla saa helposti näyttävän näköisiä ja dynaamisesti latautuvia kaavioita ja symboleja osaksi verkkosivustoa.
Hyvää joulua ja menestyksekästä vuotta 2018
Verkkovaraani kiittää mukavia asiakkaitaan, hyviä yhteistyökumppaneitaan ja loistavia työntekijöitään kuluneesta vuodesta 2017 ja toivottaa onnea ja menestystä vuodelle 2018!
Kehitimme KALTin digitaalista markkinointia
Kehitimme pitkäaikaisen asiakkaamme Kuljetusalan lakiasiaintoimisto KALTin digitaalista markkinointia.
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Verkkovaraani onnittelee 100-vuotiasta Suomea!
Verkkovaraani valmistautuu EU:n tietosuoja-asetukseen (GDPR)
Euroopan Unionin uusi yhtenäistetty tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Tässä artikkelissa on kuvattu miten Verkkovaraani on varautunut uuteen lainsäädäntöön.
Verkkovuosikertomus Naantalin Energialle
Naantalin Energian vuosikertomukset 2014-2016 julkaistiin selkeässä ja helposti ylläpidettävässä muodossa heidän verkkosivuillaan. Verkkovuosikertomus tarjoaa helpomman lukukokemuksen eri medioissa, mahdollisuuden isompaan lukijajoukkoon ja ekologisemman ratkaisun.
Laskeutumissivut Verkkovaraanin ratkaisuilla
Verkkovaraanin ratkaisuilla on toteuttavissa valmiit sivupohjat laskeutumissivuja varten, jolloin laskeutumissivujen sisällön suunnittelu ja toteutus on helppoa tehdä kenen tahansa toimesta. Laskeutumissivujen tavoitteena on esimerkiksi yhteystietojen kerääminen, näkyvyyden lisääminen tai tuotemyynnin kasvattaminen.
Uutiskirjeellä vauhtia markkinointiin
Uutiskirjeitä voi käyttää moneen tarkoitukseen: myyntiin, ajankohtaisten asioiden kertomiseen ja sisäiseen tiedottamiseen. Uutiskirjeitä voi myös postittaa kohdennetusti eri käyttäjäryhmille sen mukaan, keitä viesti koskee ja keitä sillä halutaan tavoittaa.
Toteuttamillamme verkkosivuilla loistava hakukonelöydettävyys!
Verkkovaraanin toteuttamat sivustot löytyvät erinomaisesti Google-hausta. Esimerkiksi Sténin, Kimetin ja Teknokemian yhdistyksen sivustot löytyvät heille tärkeillä hakusanoilla heti ensimmäisenä Google-hausta. Erinomaisiin tuloksiin on päästy Verkkovaraanin hakukoneoptimoidulla eAdmin-sisällönhallintajärjestelmällä ja hyvällä sisällöntuotannolla.
Uusittu Avoimet puutarhat -palvelu keräsi kiitosta!
Uusittu Avoimet Puutarhat -nettipalvelu sai hyvää palautetta käyttäjiltä. Kokonaisarvosanaksi muodostui kiitettävä 9/10!
Verkkovaraani rekrytoi uuteen Helsingin toimistoon
Verkkovaraanissa hyville, monipuolisille osaajille riittää kysyntää oman ohjelmistokehityksemme sekä mielenkiintoisten asiakasprojektiemme myötä. Etsimme nyt aktiivisesti uuteen Helsingin toimistoomme ohjelmistokehittäjää, websuunnittelijaa ja web-graafikkoa.
Verkkovaraani laajentaa toimintaansa
Digitoimisto Verkkovaraani laajentaa toimintaansa Helsinkiin ja nimittää Jesse Kivialhon uudeksi toimitusjohtajaksi.
Aurinkoista kesää!
Verkkovaraanin perinteinen lomakausi alkaa jälleen ja toimistomme on koko heinäkuun ajan suljettuna. Työt alkavat taas elokuussa ja tiedossa on sangen mukavia uutisia! :)
Avoimet puutarhat -teemapäivä sunnuntaina 2.7.2017
Avoimet puutarhat -tapahtumassa runsaasti puutarhakohteita - yli 500 porttia auki teemapäivänä!
Puutarhaportaali uudistuu
Uudistamme kuluvan kevään aikana Puutarhaliitolle aiemmin toteuttamamme puutarhaportaalin sekä siihen liittyvän tapahtumailmeen ja materiaalit.
Uusia julkaisuja: RIA-Majat
RIA-Majat tarjoaa viihtyisää majoitusta Lapin maisemissa Ylläksellä. Kävimme paikan päällä valokuvaamassa majoitustilat ja ympäristön sekä toteutimme markkinointikäyttöön soveltuvan modernin ja näyttävän verkkopalvelun.
Kampanjasivustoja ja kalkkilaskuri Nordkalkille
Kevään kylvöihin suunnattu Kalkiltse Kaveri -kampanja ja kalkitsemistarpeiden laskemiseen soveltuva Kalkkilaattori otettiin käyttöön Nordkalkin verkkopalvelussa samanaikaisesti. Helposti hallittavat ratkaisut laajentavat entuudestaan laajan verkkopalvelun toiminnallisuutta.

Meihin luottavat jo