Ajankohtaista Varaanilta

Verkkovaraani rekrytoi uuteen Helsingin toimistoon
Verkkovaraanissa hyville, monipuolisille osaajille riittää kysyntää oman ohjelmistokehityksemme sekä mielenkiintoisten asiakasprojektiemme myötä. Etsimme nyt aktiivisesti uuteen Helsingin toimistoomme ohjelmistokehittäjää, websuunnittelijaa ja web-graafikkoa.
Verkkovaraani laajentaa toimintaansa
Digitoimisto Verkkovaraani laajentaa toimintaansa Helsinkiin ja nimittää Jesse Kivialhon uudeksi toimitusjohtajaksi.
Aurinkoista kesää!
Verkkovaraanin perinteinen lomakausi alkaa jälleen ja toimistomme on koko heinäkuun ajan suljettuna. Työt alkavat taas elokuussa ja tiedossa on sangen mukavia uutisia! :)
Avoimet puutarhat -teemapäivä sunnuntaina 2.7.2017
Avoimet puutarhat -tapahtumassa runsaasti puutarhakohteita - yli 500 porttia auki teemapäivänä!
Puutarhaportaali uudistuu
Uudistamme kuluvan kevään aikana Puutarhaliitolle aiemmin toteuttamamme puutarhaportaalin sekä siihen liittyvän tapahtumailmeen ja materiaalit.
Uusia julkaisuja: RIA-Majat
RIA-Majat tarjoaa viihtyisää majoitusta Lapin maisemissa Ylläksellä. Kävimme paikan päällä valokuvaamassa majoitustilat ja ympäristön sekä toteutimme markkinointikäyttöön soveltuvan modernin ja näyttävän verkkopalvelun.
Kampanjasivustoja ja kalkkilaskuri Nordkalkille
Kevään kylvöihin suunnattu Kalkiltse Kaveri -kampanja ja kalkitsemistarpeiden laskemiseen soveltuva Kalkkilaattori otettiin käyttöön Nordkalkin verkkopalvelussa samanaikaisesti. Helposti hallittavat ratkaisut laajentavat entuudestaan laajan verkkopalvelun toiminnallisuutta.
Uusia julkaisuja: Satamaliitto
Suunnitelimme ja toteutimme Satamaliitolle uudistetun verkkopalvelun viestintään ja jäsenpalvelujen hoitamiseen.
Varaani täysi-ikäinen!
Vuonna 1998 kovan IT-buumin aikaan perustettu digitoimisto on nuoruusvuosien huumasta edennyt 18-vuoden täyteen ikään.
Nordkalkin uusi verkkopalvelu julkaistu
Suunnittelimme ja toteutimme Pohjois-Euroopan suurimmalle kalkin tuottajalle, Nordkalkille, uuden, myyntiä tehostavan verkkopalvelun ja uutiskirjeen.
Sten hallitsee teräksen
Suunnittelimme ja toteutimme laajan konsernisivuston kotimaiselle teräsalan yhtiölle Oy Stén Ab:lle sekä sen tytäryritykselle Kimet Oy:lle.
Uusia julkaisuja!

12.2.2016

Uusia julkaisuja!

Syksyn uudet mielenkiintoiset asiakasprojektit on saatu valmiiksi ja julkaistua asiakkaiden sisältötuotantojen valmistuttua. Tarjolla verkkokauppaa, mobiiliapplikaatiota, tuotemarkkinointia ja organisaatioviestintää. Tutustu monipuoliseen osaamiseemme!

Meihin luottavat jo